Gezondheidscentrum Achtse Barrier

 

Welkom bij Gezondheidscentrum Achtse Barrier, gelegen aan de Fransebaan 580-588. U vindt hier alle informatie over de verschillende praktijken binnen ons gezondheidscentrum. Voor meer informatie over deze zorg- en hulpverleners klikt u in de linkerkolom.

 

Ons gezondheidscentrum is gemakkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer (lijn 1, halte Cahorslaan binnen 50 meter). U kunt er dagelijks terecht met al uw gezondheidsvragen. 

Samenwerking

Wij bieden zorg op maat vlak bij huis, en als het moet ook bij u thuis. Doordat wij binnen het gezondheidscentrum nauw met elkaar samenwerken, kunnen wij onze zorg nóg beter afstemmen op wat u nodig heeft.
Ook werken we intensief samen met de specialisten uit het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven). Als het nodig is, kunnen we hen snel inschakelen. 

Daarnaast trekken wij vanuit ons gezondheidscentrum veel op met andere zorgverleners in de Achtse Barrier. Dit doen we binnen het samenwerkingsverband elz’: eerste zorg voor uw gezondheid. We voeren met de collega-zorgverleners binnen elz’ regelmatig patiëntenoverleg.
 Als u meer wilt weten over de activiteiten van elz' klik hier


 

Pilotproject Do Something Different van start

Elz' voert in de periode eind maart - september 2016 het pilotproject 'Do Something Different' uit voor patiënten met Diabetes of CVRM.

Het… Lees verder >>